maandag 6 april 2015

Schilderwerk, leidingwerk, kunstwerk

Alweer een druk klusweekeind erop zitten. Er is een hoop schilderwerk gebeurd. Helaas sommige delen na 2 keer nog niet dekkend. Beneden moet de lange muur nog een keer en alleen de deur en het deurkozijn, maar voor de rest zit alles strak in de lak/latex.

Ook de leidingen voor elektra in de slaapkamer boven en badkamer begint aardig vorm te krijgen. De leidingen voor de vloerverwarming zitten op de plek en ook de aansluitingen achter de spiegel zitten er.

Dan de waterleidingen van de douche. Dat was zeker een hele klus. Het is een waar kunstwerkje geworden.


Dit mede door de inbouwkranen en de afwezigheid van een doucheslang. Alles zit dus (netjes) in de muur weggewerkt. Ook hebben we besloten om de kranen aan de zijkant te doen. Dit zorgt ervoor dat je niet eerst het koude douchewater over je heen krijgt als je hem aanzet. 


We hebben een mooie grote stortdouche en een aparte handdouche.


Ook hiervan zitten de 1/2" aansluitingen al in de muur. Nog even deze week afwachten of alles waterdicht is en er geen lekkages zijn en dan is het aan de stukadoor en de tegelzetter om de muurtjes af te maken. O ja, ook nog even de rioolwaterafvoer er in en de cv leidingen, maar dat is zo gepiept.

Nog even een paar fotootjes van de aansluitingen.,,,







Geen opmerkingen:

Een reactie posten