zondag 12 april 2015

Leidingen erin, vloertje dicht

Badkamer

Inmiddels zitten alle leidingen op de plek en kan de vloer weer aangestreken worden. We hadden bij een online bouwwinkel 250KG aan zandcement gehaald, maar dit bleek al veel te weinig te zijn. Dus op zondagmorgen maar weer naar de Gamma voor nog een keer 300KG aan cement. Inmiddels zit er zo'n 15 zak (375 KG) in. Er mag nog wel 2 zakken op en dan de egaline. Maar goed, het opbouwen is begonnen.


De rest is klaar voor de stukadoor. De binnenmuren zitten in de voorstrijk en de rest is opgeschuurd. Straks het bad en de WC nog plaatsen en we komen er wel.


Keuken

Ook de keuken is al een goed eind op weg. Helaas ontbreekt het fornuis nog en lukte het niet de keuken in één dag te plaatsen. Onze eerste reactie was een beetje schrikken. Het leek wat krapper dan verwacht, maar uiteindelijk, wanneer steeds meer op zijn plek kwam, bleek het toch erg praktisch en erg mooi. Vooral het composieten aanrechtblad ziet er erg mooi uit. Ook hebben wij er voor gekozen om de raamkant zoveel mogelijk vrij te houden, Dit bleek een zeer goede keus. We hebben een mooie grote werkruimte met uitzicht naar buiten..



Geen opmerkingen:

Een reactie posten