zaterdag 7 maart 2015

Zaterdag, klusdag

Dinsdag

De grote dingen uit de badkamer zijn inmiddels verwijderd. Het wordt nu tijd om het water af te sluiten om verder te kunnen. Dus dinsdag de meterkast in gedoken. Ja, de meterkast. Want daar zit de aansluiting voor het koudwater naar de badkamer en het verdeelblok voor de CV. De leidingen van de CV naar de badkamer afgedopt en de koudwaterleiding naar de badkamer ook dicht gesoldeerd. Op naar de zolder waar de CV keter staat. Hier de leiding naar de badkamer ook afgedopt. De enige plak met warm water in het huis is nu nog het wasbakje op zolder.

Zaterdag, klusdag

Nu het water in de badkamer was afgesloten, kon de badkamer verder leeggehaald worden. Zaterdag waren we met 7 man (vrouw) aanwezig. Om met 7 mensen in de badkamer bezig te gaan is ook een beetje overdreven, dus we hadden een strakke taakverdeling. 3 in de badkamer aan het demonteren en slopen, 2 aan het demonteren in de keuken en 2 aan het schuren en plamuren van de kozijnen.

Slopen badkamer

In de badkamer moest de achtermuur verwijderd worden, want hier komt de uitbouw van de sauna. Ook moest de rest van het bad weg, de wastafel demonteren en natuurlijk de tegels eruit.





Er is flink doorgewerkt door de aangerukte hulptroepen. Ze zijn met kango's, slijptollen en hamer en bijtel de badkamer te lijf gegaan. Het eindresultaat was een compleet gestripte badkamer. Het enige wat overblijft qua sloopwerkzaamheden is het openhakken van de vloer om de leidingen te vinden.







Demonteren keuken

Ook de keuken moest er aan geloven. Omdat nog een deel verkocht of hergebruikt wordt moest deze voorzichtig gedemonteerd worden. Het keukenblad bleek nog een grote uitdaging, maar de multitool bleek onze grootste vriend.

Voor.....


Tijdens....




En na...






Geen opmerkingen:

Een reactie posten